Akustik Kungen

- tak för alla ytor

Spänntak

Spänn tak – Du beställer och vi ser till att du blir 100% nöjd!

Spänn tak är ett av de mest intressanta samt attraktiva nyheten inom inredningsdesign. Vid många tillfällen gäller det undertak eller tak i vardagsrum, simhallar och liknande, som inte kan konkurrera med våra spänn tak gällande livslängd, design samt parametrar för deras efterträdare. Vi ser till att använda dessa samt deras otroligt breda potential för att se till så att det blir så prisvärt som möjligt för just dig!

Avancerad erbjudande – Från projekt till ett färdig tak

Vi tar hand om alla offerter på ett professionellt sätt, gällande design, leverans samt monteringa av våra spänn tak hos våra kunder, detta gäller föreningar, privata- och företags kunder. På grund utav vårt breda samarbete med designers kan vi se till att anpassa tak till alla byggnader. Vi tar ställning till den specifika arkitekturen som exempelvis äldre byggnader eller ovanliga strukturer, samt planerad design, ljus och inredning – just för att framhäva det unika klimatet.

Hög kvalité

Erfarna projektledare, som ordnar spänn taken som vi erbjuder till våra kunder, lägger mycket energi på en perfekt anpassning av tak till all interiör. På grund utav ett högt utbud av material med olika strukturer samt färg, erhåller vi unika former. Om du däremot väljer ett spänn tak just pga dess långa livslängd, men vill behålla utseendet av ett vanligt gips tak, kommer vi att erbjuda dig en matt folie som ”låtsas” vara ett gips tak eller gipsplattor.
En viktig del av projekten är anpassad belysning. Det är just därför som vi kan ge taket en unik effekt, samt erbjuda rätt färgval.

2 års garanti

Gällande tak och dess hållbarhet måste man även se till att garantilängden är rätt: gällande oss och våra tak är den 2 år! Garantin omfamnar färgförändringar i taket samt strukturen och formen, som inte kommer att ändras, oavsett material vi väljer!

Tidsbesparande samt effektivt använd budget

Mätning, pris samt hjälp vid val av rätt tak är hos oss helt gratis. Därför sparar våra kunder pengar och betalar enbart för ett utfört arbete: alltså ett perfekt tak för Ert hem! Vi spara även din dyrbara tid. Vi utför allt arbete från mätning till färdig produktion i ett unikt utrymme som ger oss möjligheten att utföra vårt arbete på bästa sätt. Vi utför även arbeten i stora objekt med stora ytor såsom simhallar, träningshallar, bankettsalar och liknande.

Service samt långa relationer

Vi ger våra kunder en fullständig support gällande tak utförda utav oss. Vi hjälper till att underhålla taken på rätt sätt, och arbetar efter vår garantipolicy.
Vid större beställningar arbetar vi även med unika rabatter för just DIG. Du får självklart även ett bättre pris vid intresse av att byta ut ett tak som är tidigare gjort av oss, exempelvis vid förändring i interiör. Vid dessa beställningar betalar du 30% mindre!

KONTAKT

Akustik Kungen i Stockholm AB
Stenhuggarvägen 1
132 38 Saltsjö-Boo

Epost: kundservice@akustikkungen.se
Tele: 0706-263 556

Vi garanterar:

  • En produkt som är effektiv
  • Hög kvalité
  • Montering av erfarna samt utbildade specialister
  • 2 års garanti
  • Kundservice 07:00-16:00