Akustik Kungen

- tak för alla ytor

Om Akustik Kungen AB

Önskar ni en undertaksleverantör som lever upp till era högt ställda krav?

Då tror vi att ni kommer att uppskatta Akustik Kungen och våra montörer. Våra montörer kan genom gedigen kunskap och lyhördhet för era behov skapa det undertak du som beställare förväntar dig av en professionell akustik leverantör.

När du kontaktar oss ska du vara säker på att du får en leverantör som alltid gör sitt yttersta för att du som kund ska få exakt den utformningen av projektet du önskar.

Akustik Kungen har ett unikt kontaktnät och kan i dag erbjuda montage av samtliga på marknaden förekommande undertakstyper. Våra montörer har stor kunskap med många års branscherfarenhet och arbetar idag framförallt med industri, kontor, sjukhus samt offentlig byggnation.

Vi arbetar kontinuerligt med montage i olika miljöer och sätter en ära i att alltid leverera de senaste arbeten på ett sprudlande sätt som gör omedelbara avtryck i beställarens minne; det är skillnaden som gör skillnaden.

Vår kompetens bygger på 10 års erfarenhet och tusentals genomförda monteringar.Våra utbildade montörer utför gedigna och fackmannamässiga arbeten. Vår målsättning är att leverera utförda arbeten i tid och utan anmärkningar. Att välja Akustik Kungen skall för dig som kund vara ett tryggt val.

Vi arbetar även med montering av gipsskärmar, gipsväggar och modulväggar.

Självklart är alla montörer legitimerade enligt ID06 och idag har vi en fast personalstyrka på cirka 25 välutbildade och professionellt kvalificerade medarbetare.

Välkommen att kontakta oss. Vi har telefontid vardagar kl. 07.00-16.00

Epost: info@akustikkungen.se
Tele: 0706-263 556

KONTAKT

Akustik Kungen i Stockholm AB
Stenhuggarvägen 1
132 38 Saltsjö-Boo

Epost: kundservice@akustikkungen.se
Tele: 0706-263 556

Vi garanterar:

  • En produkt som är effektiv
  • Hög kvalité
  • Montering av erfarna samt utbildade specialister
  • 2 års garanti
  • Kundservice 07:00-16:00